Nya stenpartiet

Våren vill sig inte riktigt, i dag har det mest regnat och blåst så något trädgårdsväder är det inte. Jag har målat lite innomhus istället. I går sken däremot solen även om vinden var kall så var det ändån härligt med lite ljus. I går var jag på brunch på ett hotell/spa här i ystad som heter Ystads saltsjöbad och ligger direkt vid havet. Jag var där med min syster och svåger, min sambo och min son, sagolikt gott och mysigt.
Jag hann även var ute med min kamera i trädgården en stund.

Androsace sempervirens och Saxifraga affinis - Stickbräcka

Det blev lite foton tagna på blommorna i mitt nya stenparti. Androsacen har jag köpt på Tradera och Stickbräckan på Horsabäcks perenner.

Androsace lackea

En annan Androsace som även den är inhandlad på Tradera, ganska lik den förra men blommorna blir högre och lite annorlunda i blad o form. Jag gillar Androsacen för att den är så liten och har så fina blommor och för att den trivs så bra hos mig.

Iris reticulata ´White caucasus´

En Iris som är en av de vitaste blommorna jag har tíllsammans med Sanguinaria canadense Multiplex – fylld Blodört. Denna Iris köpte jag av Gerben, Gerbianska i höstas.

Jaha det får bli allt för i dag
i morgon kommer det fler foton från igår.
Ha det bra och ta hand om er
regniga hälsningar från Carinas Trädgård

"After" Ad Code

6 responses to “Nya stenpartiet

  1. Det ser inte alls kallt ut på dina fina bilder. Bara härligt spirande!

  2. Åh, låter sååå härligt att göra ett spa besök, inte helt fel. Härliga blommor du ropat in på Tradera, blev fint i stenpartiet.//Helen

  3. Vackert stenparti. Ovanligt vacker iris.

  4. Pingback: Blommor i mitt ”nya stenparti” | Carinas trädgårdsblogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *