Vårblommorna som har slagit ut hos mig.

I dag har jag varit ut och vårat i min trädgård. Jag har tagit bort alla löv och grenar samt börjat fästa upp mitt Blåregn och mina Clematis. Mycket som börjar sticka up ur jorden, känns lite trist att snart resa iväg nu då det börjar spira. Samtidigt ska det bli så skönt att komma bort och vila upp sig lite.
Min Iris slog ut idag.

Iris “Katharine Hodgkin”
Iris “Katharine Hodgkin”

Jag har sett några Frittilarior som är på gång bl.a Fritillaria bucharica. Ska bli spännande och se om de nya sorterna av Fritillaria som jag köpte i höstas vill komma upp. Det finns annat också som blommar.

Snödropparna

De fyllda Snödropparna

Någon Krokus börjar också att visa sig. Hoppas nu det blir fint väder i morgon så jag kan fortsätta mitt trädgårdsarbete. Jag klurar lite på hur jag ska lösa klättringsanordningen till mina Clematis i mitt gamla stenpartiet. Kanske ska jag satsa på armeringsnät, får se vad det blir.

Krokus

Allt för i dag
Ha det bra och ta hand om er
Lördagshälsning från Carinas Trädgård

"After" Ad Code

6 responses to “Vårblommorna som har slagit ut hos mig.

  1. Så underbara blommor! Om jag krafsar lite bland det vissna kan jag nog hitta en liten snödroppsknopptopp. Mer än så har det inte vårats här än.

    • När det väl börjat så kan de gå fort men det är ju i början man njuter allra mest. En sak kan man vara säker på, våren kommer till slut.

  2. åh vilka fina vårblommor!//Helen

  3. Så underbart att det blommar någonstans. Finns kanske hopp här om några veckor då.
    Du får ha det så trevligt på resan. Dom har säkert blommor där också. Hört att så kan vara fallet;-)

  4. Underbara vårblommor! Längtar tills det blir dags hos mig. Satte iris i höstas, och där har stuckit massa blad, men inga blommor än.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *