När kommer den

våren alltså, som i år borde innebära större lycka än vanligt när den väl kommer. Vi får väl se när och hur den behagar komma eller kanske när o hur vintern behagar släppa sitt grepp. Jag försöker intala mig att det blir en fantastisk vår och en underbar och lång sommar.

Då får vi äntligen njuta av alla vackra blommor, här är ett foto på ett japanskt körsbärsträd som växer i närheten av där jag bor och alltid brukar bli fantastiskt vackert.

man kan sitta utomhus på bokkafeets underbara bakgård. Just nu får man sitta inomhus och äta deras fantastiska soppluncher.

Sedan ska det bli spännande och se vilka växter som klarat sig under denna vinter.  Soldanellan som jag köpt på Tradera och som blommade så tacksamt förra våren.

Mina hundtandsliljor,  Erythronium

Ja det var allt för idag
ha det bra och ta hand om er
Hoppfulla hälsningar från Carinas trädgård
"After" Ad Code

4 responses to “När kommer den

  1. Man är svältfödd nu…
    Inte långt kvar och med 15 plusgrader i någon vecka kanske något vitt smälter undan och då tar det fart och blir så där fint som på bilderna

  2. Den där våren lär väl dröja. Jag bävar för hur mycket som dött under all snö. /Knatten

  3. Den där Soldanellan, den vill jag också ha! Och underbara hundtandsliljor!!
    Kom just på att jag nog av misstag grävt bort mina. Hjälp!Hade dom i min pallkrage på baksidan och precis där m växte planterade jag blå vallmo i höstas. Hur dum får man vara!?

  4. TACK för påminnelsen om blommande körsbärsträd – har snart glömt hur d ser ut…o att sitta på utefik=) suck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *