Ja det gror!!

Yes nu kommer det något grönt i min sålåda.

 • Thalictrum sp. Japan, Chino, Minodo-guchi, under 1500 m. EW08104.
  Är det som gror.

Hoppas dom klarar sig nu, ska bli spännande att se i så fall.


Jag var ute en runda och promenerade en kväll och gick då igenom Norra promenaden i Ystad som är en park uppbyggd kring en del av den gamla vallgraven i Ystad. Det finns en plantering med olika Magnolior där och jag tittade lite extra på dom och såg stora härliga knoppar. Gud vad jag längtar tills det är tid för Magnolian att slå ut. Så här såg det ut förra våren.

Innan Magnolian slår ut så ska jag ner till Thailand igen, denna gång blir det Koh Chang som jag ska se och njuta av tillsammans med min sambo. Thailand är otroligt då det gäller växter, kanske allra främst är det orkidéer man tänker på som verkligen älskar klimatet i Thailand precis som jag. Den femte mars bär det iväg till det leende folkets land.

Allt för i kväll

Ha det bra och ta hand om er

Snöiga hälsningar från Carinas trädgård

"After" Ad Code

5 responses to “Ja det gror!!

 1. Vad roligt när fröna gror och vad häftigt att få åka till Thailand. Magnolia är en mycket varcker blomma.

 2. Hur konstigt är det att tycka det är intressant att sitta och titta på små sådder på bild? Trodde att bara man själv skulle vara intresserad av sina egna sådder men jag märker att jag gillar att sitta och titta på andras också…Magnolior är underbara.

 3. Det ser så trevligt ut med dom där små groddarna, synd att jag missade Linds i förrgår – det betyder nämligen att jag inte köpte några sålådor eller jord som jag tänkt.
  Thailand ser underbart skönt ut, vilken strand och vilka blommor – passar mig perfekt. Just nu får jag både mail och sms därifrån. Kusinen och hennes gubbe är där på semester. Tyvärr kommer jag själv aldrig att komma dit, är ju numera lite flygrädd. Konstig sak egentligen, jag var inte det förr, men för varje gång jag flugit har det bara blit värre.
  Ha det så skönt!

 4. Märkligt hur man kan bli så lycklig över en sån liten fjutt men det blir vi väl alla. Jag går fortfarande o väntar på lite fjuttar.
  Härliga bilder du visar. /Knatten

 5. Jag håller med ovanstående, att man kan bli så glad för gröna små fjuttar. Men det blir man! Jag hoppas också att de klarar sig 7 gittan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *