Min nya kamera

Jag har äntligen fått min nya kamera. Ingen system kamera men en digital kamera med bra möjligheter. Det blev en Fujifilm finepix f200exr. Jag funderar nu på om jag ska köpa ett undervattenshus till den som gör det möjligt att foto under vatten men som även skyddar den om man t.ex tar med den till stranden.

Utsikt från "världen ände"

Utsikt från "världen ände"

Detta fotot tog jag igår, då vi var ute och promenerade med ett par som vi brukar umgås med. Platsen kallas världens ände, jag vet egentligen inte varför men det går en väg fram till där havet börjar.  Det var här man åkte ut och började övningsköra när jag var ung.

Jaha, nu var mitt utrymme för foton slut tydligen. Ska se om jag kan göra som Rihane skrivit om, skapa en ny blogg och kopiera inlägg från den.

Ha det bra och ta hand om er
Snöiga hälsningar från Carinas trädgård
"After" Ad Code

5 responses to “Min nya kamera

 1. Underbar bild, kameran verkar fungera perfekt!

  Följande skrev jag som svar till din kommentar på min blogg:

  Det finns faktiskt extremt små rosor, så storleken ska väl inte avskräcka dig. Men jag är ju egentligen inte rätt person att puscha för rosor. Jag som först nu efter 30 års odlande har kommit fram till att jag också nog måste ha sådana! //Susie

 2. Härlig himmel men det ser kallt ut även hos dig i Ystad. Det är skoj med en ny kamera, jag har haft min två månader snart soch jag är fortfarande lycklig över att jag köpte den men nog var det svårt att välja i kameradjungeln.

  • Jo, vi har det ovanligt kallt men lång ifrån vad resten av Sverige verkar ha. -6 idag är jätte kallt för Ystadborna.
   Håller med dig, det är inte lätt att välja men än så länge är jag nöjd. Nästa gång får det bli en systemkamer och en fotokurs tror jag.

 3. Hankar mig fram på min gamla kamera som hotar ge upp när som helst.
  Är det du eller kameran som fotar så bra eller månne är motivet extraordinärt?

  • Jo, det kan man undra. Jag vill att det ska bero på mig och kameran men säkerligen ligger det mesta hos motivet, men det är ju klart hade inte jag och kameran funnits sä hade motivet inte fångats. Eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *