Drömmar om Thailand

Ja, som Helén skrev i  sin kommentar igår,  i detta trista väder får man använda sig av sitt galleri och drömma sig bort till varmare trakter. Mina älsklings trakter är Thailand som har ett underbart klimat, underbar växtlighet/natur och fantastisk underbara människor.


2006 var min sambo och jag på Kata beach,
2007 var vi med min syster och svåger i Bangkok, Cha Am och Singapore och 2008 var min sambo och jag i 3 underbara veckor på Ao nang vid Krabi.


Till midsommar åker jag och min sambo tillsammans med 2 av mina väninnor och deras män till Koh Samui där vi tjejer ska fira våra 50-års dagar (jag är faktiskt den ände som inte har fyllt 50 då).
Vi är 3 tjejer som känt varanndra sedan vi började första klass och då vi gick på gymnasiet började vi träffas hemma hos varanndra och gör så fortfarande. Vi kallar det för syjunta men om vi syr så mycket kan ju diskuteras men det finns mycket annat trevligt att göra och de sista åren har vi börjat med att göra lite resor tillsammans. Vi har varit på Kreta 2 gånger med våra män och faktiskt sett det mesta som är värt att se där.
Det är ju en stor glädje i att ha så nära vänner som känner en väl och som man kan vara helt avslappnad med. Nu planerar vi vår Thailandresa för fullt.

Jag har ju en annan resa framför mig nu som ni som läst i min blogg tidigare har sett.  Jag och min sambo ska till Egypten, Sharm el sheik nu på onsdag. Vi ska snorkla och vila upp oss i en vecka. Jag ska börja på mitt nya arbete den 6 maj och måste ju ta ut min semester, men behöver även få lite distans till att lämna mitt gamla jobb som jag haft i 31 år, känns lite konstigt men samtidigt väldigt spännande.

Fotona är så klart från Thailand.


Det var allt för i dag, ta hand om er och ha det bra.
Thailänska hälsningar från Carinas trädgård.

En speciall hälsning till Monica och Lizette, som snart fyller 50.

"After" Ad Code

2 responses to “Drömmar om Thailand

  1. Härliga bilder!
    Och så jättetrevligt med riktigt bra vänner som man känner så där riktigt, på riktigt! /Mimi

  2. Åh, va ni ska resa…härligt härligt!
    Fina bilder bjuder du på osså!//Helén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *